top of page

Massages

Mind, soul and body. Gun je lichaam een moment van diepe rust en ontspanning met behulp van een massage. Kies uit onderstaande opties.

Rose of the Womb

Een diep ontspannende massage (45 min) van jouw rug, nek en schouders met focus op jouw onderrug en baarmoeder. Er wordt gewerkt met een handgemaakte "Womb Oil" van love.bound.

Waarom?

Onze baarmoeder is ons krachtcentrum. Hier zit zo veel wijsheid, heling en creativiteit. Toch zijn we er soms zo vaak van verwijderd of hebben we nooit mogen kennis maken met haar/onze kracht.

Voor wie?

Nood aan rust en diepe ontspanning? Verlang je naar verbinding met jezelf en de oerkracht van je baarmoeder? Dan is deze massage misschien wel iets voor jou. Boeken kan vanaf nu!

Prijs?

€55 

Deze sessie duurt 60 minuten waarvan 45 massage.

Schermafbeelding 2022-11-17 om 19.28.30.png

Better Together

Kom je liever langs met je partner, vriendin of zus? Dan is deze duo massage misschien wel iets voor jou. Een fijne samenwerking met een andere vrouwelijke bezielster, waarmee ik in het verleden ook al vaak heb samengewerkt: Manou. 

Wat?

Bij deze full-body massage ligt de nadruk op rust, ontspanning, aarding en het thuiskomen in jouw lichaam. Het thema van deze massage kan per seizoen verschillen. Zo werken we bijvoorbeeld steeds met geuren die passen bij elk seizoen. 

Prijs?

€65 p.p.

Deze sessie duurt 75 minuten waarvan 60 massage.

Image by Kadarius Seegars

Boek nu jouw rust-moment

Reserveer door te mailen naar helene@divineonewithin.com en leggen we jouw moment vast.

bottom of page