Over Hélène

Na mijn studies als wellbeing en vitaliteitsmanager ging ik 7 maanden op wereldreis. Hier ontdekte ik veel van de wereld, maar nog meer over mijn ware Ik. In 2019 kwam ik voor het eerst in contact met ceremoniële cacao. Vanuit de mooie en intense ervaringen die ik met haar deelde, transformeerde niet alleen ikzelf maar ook mijn zaak. Ik verdiepte me in healing, reiki en toen als laatste stap volgde ik een professionele opleiding tot Cacao Facilitator (door Cacao Mama). 

Met Divine One Within is het mijn doel en passie om ook anderen te begeleiden naar hun ware Zelf. Want ik weet hoe het voelt; om je geblokkeerd te voelen, niet te weten hoe je even verder moet, maar toch met een rotsvast vertrouwen diep vanbinnen dat er meer op je wacht.

Graag houd ik voor jou, online en offline, ruimte om je te begeleiden op jouw healing/spirituele reis. Zodat je je muren mag laten zakken én verbinden in jouw hart.

image00007.jpeg

Missie

Divine one within staat voor het goddelijke in jeZelf. Want alles wat je nodig hebt, draag je reeds binnenin. Samen met de kracht van ceremoniële cacao wil ik jou ondersteunen in die herinnering van wie jij werkelijk bent. 

Cacao

Cacao wordt al duizenden gebruikt door de Maya's en Azteken om te verbinden met het goddelijke, daarom wordt het ook gezien als een heilige drank. Het is de vrucht van de Theobroma Cacao boom, wat dus ook letterlijk 'voedsel van de goden' betekent.

 

Het drinken van ceremoniële cacao helpt je om dieper te verbinden met jezelf, je hart te openen en is een mooie tool ter ondersteuning van jouw proces.

Voor deze beleving volgde ik een Cacao Mama Facilitator Course, georganiseerd door Tess Martin vanuit Australië. 

Lees hier meer over cacao.

IMG_5892 2.jpg