IMG_4242 2.jpg

Divine one within

Kom je graag langs voor een kopje cacao, beleef je graag een cacao ceremonie in groep of laat je je het liefst gewoon inspireren? Either way, you are more than welcome!

1:1 Cacao Healing

Voor iedereen die the Spirit of Cacao wil ontmoeten of er een diepere connectie mee wil creëren. Laat je onderdompelen in de rust en sereniteit. Een sessie bestaat uit een gesprek, bereiden van cacao met intentie en kan aangevuld worden met reiki, shamanic drums, body awareness/kirtan kriya, ademhalingsoefeningen, meditatie en nabespreking/journaling. Elke beleving is uniek, want het wordt afgestemd op jouw energetisch lichaam in dat specifieke moment.

€ 100,- per sessie incl. cacao // 2 tot 2,5 uur 

Privé Ceremonie

Kom je graag langs met een vriendin, partner, mama,... maar wil je dit het liefst privé houden? Dan kun je ook een privé ceremonie aanvragen. Maximum 4 personen. Ideaal om diep in verbinding te gaan met elkaar of als uniek cadeau!

€ 120,- voor 2 personen

€ 130,- voor 3 personen

€140,- voor 4 personen

Prijs inclusief cacao, 2 tot max 3 uur

Cacao Coven

Maandelijkse bijeenkomsten voor magische vrouwen! We verbinden met cacao, telkens op een andere geheime plaats. Samen delen we over ons leerproces m.b.v. rituelen, inwijdingen en vieringen die in teken staan van onze zelfontwikkeling. 

Lees meer hier.

Aphrodite Shoots

Een uniek concept in de streek: empowerment shoots op en tussen paarden. Een héle fijne samenwerking met Jannah van Alogo Coaching! Bestemming: zelfverzekerde, krachtige vrouw!

Lees meer hier.

Boek je graag je afspraak?

Dat kan door mij een bericht te sturen via Instagram, Facebookcontact pagina op deze website of mail naar helene@divineonewithin.com

Soul Gathering

Maandelijks worden er Soul Gatherings georganiseerd. Er wordt sowieso een cacao ceremonie voorzien, aanvullend met een workshop die past bij het thema. Voorgaande soul gatherings: 5 Ritmes, Zomerzonnewende, Herfstequinox, Klankschalensessie,... 

Nieuwe data wordt meegedeeld op instagram en facebook.

Huur mij in

Organiseer je een speciaal evenement en voel je dat een cacao ceremonie daar een ideale match bij is? Dan kan je mij inhuren om een ceremonie te begeleiden. Dit kan ook op locatie. Met veel liefde bereid ik een op maat gemaakte ceremonie voor.

Mail naar helene@divineonewithin.com voor meer informatie en prijzen.