top of page
IMG_5366.jpg

Aphrodite Shoots

Wist je dat... Fotografie reeds 4 generaties doorheen mijn familie  stroomt? Als kind groeide ik op tussen de manuele camera's, filmrollen, en fotoalbums. Van kleins af aan mocht ik wennen aan poseren voor de lens. Nu draai ik graai de rollen om...

 

Als ondernemende vrouw blijft mijn bedrijf, naast mijn persoonlijke leven, groeien. Hoe eng de veranderingen en pijnscheuten soms vanaf de buitenkant lijken, diep vanbinnen zit er een rotsvast vertrouwen.

 

Dat vertrouwen groeit en groeit elke dag. Vertrouwen in mezelf, mijn bedrijf, het leven algemeen. Dat vertrouwen wil ik jou ook graag laten ervaren. Niet enkel het vertrouwen in jezelf, maar ook die diepe gewortelde kracht in het diepste van jouw Zijn.

 

Zo ontstond "Aphrodite Shoots". Samen met Jannah (Álogo Coaching) en haar kudde verbinden we op de weide. De paarden zijn spiegels van onze ziel. Hoe beter jouw ware Zelf representeren dan al schitterend op een merrie?

IMG_0872.jpg

Mijn missie met deze shoot is om jou niet alleen te laten stralen van buitenaf, maar ook om de vlam binnenin jezelf te laten schijnen. Ik wil je graag herinneren aan de oerkracht die elke vrouw met zich meedraagt. Een kracht die exponentieel, onbegrensd en universeel is. Een kracht die sensueel is, voortkomend uit een diepe vorm van zelfliefde. Je mag je laten zien, lieve vrouw. Je hoeft je niet meer te verschuilen! Daar geloof ik in, jij ook?

Aphrodite Shoots

De shoot 'APHRODITE' gaat door tussen de paarden van Jannah (Álogo Coaching) in Poperinge of Westouter, en duurt ongeveer 1 tot max 1,5 uur. Als supplement kan er make-up bijgeboekt worden, verzorgd door Atelier Beauté by Odile. Voor meer info, beschikbaarheid en prijzen mail naar helene@divineonewithin.com.

IMG_5901.jpg
IMG_1793.jpg
IMG_0064.jpg
IMG_5274.jpg
IMG_0894.jpg
Amy 3.jpg
IMG_0800.jpg
Amy 1.jpg
IMG_1102.jpg
IMG_5770.jpg
IMG_1479 2.jpg
IMG_1754 kopie.jpg
bottom of page