top of page

Cacao Coven

Voor Magische Vrouwen

Voel je de roeping om te verbinden met Sisters? Voel je dat je het niet langer alleen hoeft te doen? Voel je dat je mag delen?

Mijn missie met de Cacao Coven is om Vrouwen samen te brengen, te verbinden en om onze krachten bundelen. Onze magie terug de ruimte geven om te ademen en te groeien. We hoeven ons niet langer te verbergen. Jij hoeft je niet langer te verbergen!

De Cacao Coven bestaat uit maandelijkse magische bijeenkomsten met vrouwen die net zoals jij in Liefde willen verbinden met zichZelf en elkaar. Telkens op een andere (geheime) locatie. We drinken samen Cacao ter ondersteuning en reizen naar binnen m.b.v. het maandelijkse thema.

Lees hier over de bijeenkomsten.

Oprechtheid, respect en vertrouwen staan centraal in deze besloten Coven. Samen delen we over ons leerproces m.b.v. rituelen, inwijdingen en vieringen die in teken staan van onze zelfontwikkeling. Mama Cacao is de drijfveer van deze Coven, en dan ook bij elke bijeenkomst aanwezig. Voel zelf na of je al dan niet een kop benuttigt - Haar energie is er sowieso.

30d57cc2851cd673b9afdce1acd1b247.jpg
IMG_4111 2.jpg

Maandelijkse bijeenkomsten

Op een geheime locatie. Telkens anders.

Omdat de Cacao Coven voor elke bewuste, oprechte en liefdevolle vrouw die toegewijd is aan haar zelfontwikkeling beschikbaar zou moeten zijn, werken we met donaties startend vanaf €7.

Voel jij

die innerlijke Magie

die zich mag ontvouwen?

bottom of page