top of page
summer solstice.png

De reis binnenin

1:1 cacao​ ceremonie


Cacao wordt al vele jaren gebruikt om te verbinden met het goddelijke, daarom wordt het ook gezien als een heilige drank. Het is de vrucht van de Theobroma Cacao boom, wat dus ook letterlijk 'voedsel van de goden' betekent.

 

Het drinken van ceremoniële cacao helpt je om dieper te verbinden met jezelf, je hart te openen en is een mooie tool ter ondersteuning van jouw proces.

Tijdens deze sessie toon ik je hoe je de ceremoniële cacao bereidt (met intentie), begeleid ik je doorheen een meditatie, beweging en ademhalingsoefening. Bovendien krijg je de kans om te journalen en gaan we op zoek naar jouw energetische blokkades. Het is een moment waarop je in contact komt met jeZelf, ontspant en jeZelf wat beter leert kennen.

 

De energetische uitwisseling voor een sessie bedraagt € 55,- en duurt ongeveer 90 minuten. Dit is inclusief een portie ceremoniële cacao.

Ontvang het licht

Reiki

Bij een reiki sessie laten we de universele levensenergie stromen naar de plekken die het op dat moment nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld stromen naar energetische/emotionele blokkades. We luisteren naar jouw lichaam en ziel. Het is een moment om te ontspannen en herinneren wie je werkelijk bent. 

Tijdens het intake gesprek luister ik graag naar jouw verhaal. Een sessie duurt ongeveer 60 - 90 minuten (incl. intake/bespreking).

De energetische uitwisseling voor een reiki sessie bedraagt € 40,-

image00015.jpeg
bottom of page