top of page

za 31 okt

|

Gelukkig Gezond

Volle Maan Beleving (VOLZET)

Na het succes van onze eerste energetische duo massage, organiseren we een tweede. Deze keer op 28 maart, wanneer de volle maan zich in het sterrenbeeld Weegschaal bevindt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Volle Maan Beleving (VOLZET)
Volle Maan Beleving (VOLZET)

Time & Location

31 okt 2020, 09:00 – 13:35

Gelukkig Gezond, Wijtschatestraat 30, 8956 Heuvelland, Belgium

About the event

Op zaterdag 31 oktober verwelkomen we de 2e volle maan van deze maand, ook wel blauwe maan genoemd. Als echte moon lovers willen wij aan dit moment aandacht schenken met een eigen uitgewerkt duo massageritueel. De volle maan energie kan emoties en gedachten heel erg versterken, dus is het belangrijk om voldoende te ontladen. Dit duoritueel kan je samen boeken met een vriend(in), ouder, partner,... Als een moment om te verbinden en samen op te laden. De energie van volle maan toe te laten, en je op een liefdevolle manier te laten begeleiden door Hélène van Divine One Within & Manou van Gelukkig Gezond.

Inhoud massage-ritueel

Duur 2 - 2,5 uur  // PRIJS €85 p.p. - Aardend voetbad met unieke geuren en bloempjes + opwarmen met thee - Meditatie met de energie van de volle maan - Massage rug/nek/schouders/voeten - Reiki/healing - Reflecteren/volle maan boodschap

Dit massage-ritueel is enkel te boeken op zaterdag 31 oktober! Boeken kan door Hélène of Manou een berichtje te sturen, zo kijken we samen graag welk moment voor jullie past die dag. 

VOL = VOL

Share this event

bottom of page