top of page
IMG_1953.jpg

Divine One Within

Uit het hoofd, in het hart

IMG_0162 3.jpg
IMG_2361 3.jpg
IMG_2182.jpg
Dag lieve ziel

Klaar om voor jezelf te kiezen? Van harte welkom bij "Divine One Within" – een plek voor gevoelige en bewuste vrouwen die klaar zijn om beperkende patronen te doorbreken en zo te transformeren.

 

Hier wordt er veel waarde gehecht aan het herinneren van jouw innerlijke wijsheid. Waarom vind ik dat zo belangrijk? 

Omdat ik weet hoe het voelt...

om je geblokkeerd te voelen, maar toch diep vanbinnen te weten dat er meer op je wacht. Om te verlangen naar die levensenergie. Om het beu te zijn om altijd tegen dezelfde struikelblokken aan te lopen.

IMG_1123.jpg

En omdat ik zélf de kracht ervan ervaar.

En dat wens ik echt iedereen toe. Wanneer je in verbinding staat met jouw unieke innerlijke wijsheid, mag je elke dag opnieuw thuiskomen in jezelf.

IMG_2294.jpg

⍝ Met mijn deskundigheid als...

 

gecertificeerde Cacao Facilitator, bachelor in "Wellbeing & vitaliteitsmanager - specialisatie coaching" en met 4 jaar ervaring in het faciliteren van cirkels zowel online als offline.

⍝ Met de liefdevolle begeleiding van Cacao...

neem ik jou heel graag mee doorheen een reis binnenin jezelf. Dit aan de hand van verschillende krachtige modaliteiten.

HOE REALISEER IK DAT?

Maar ook puur met de wijsheid van jouw lichaam.

We hoeven het niet altijd buiten ons te zoeken. Alles wat we nodig hebben, dragen we reeds binnenin onszelf. De begeleiding van Cacao kan je echter enorm ondersteunen bij jouw proces.

Ik geloof er echt in dat...

wanneer je baadt in authentieke rust alles veel beter stroomt. Want dan ken je jezelf door en door, én (h)erken je jouw nood aan rust. Dan leer je de taal van jouw lichaam te spreken. 

Dan voel je opnieuw de ruimte voor jouw creativiteit, inspiratie, levensenergie, goesting in het leven. Dan voel je opnieuw dat diepgewortelde vertrouwen in jezelf! Dan belichaam je jouw innerlijke wijsheid. 

IMG_2361 3.jpg

Welkom bij

Divine One Within

Waar ook jij mag baden in authentieke rust

om zo jouw innerlijke wijsheid te omarmen.

Stay connected

bottom of page