top of page

Reis door de chakra's

Jouw energie terug in balans.

Chakra’s behoren tot de innerlijke wereld der gewaarwording. Het zijn knooppunten van ontelbare energiebanen die samenkomen. Deze zorgen voor de balans in ons lichaam. We hebben 7 chakra’s, die in onze huidige stresserende maatschappij heel vaak uit balans zijn. Om ons leven dus in balans te houden en niet ziek, depressief of angstig te raken, is het belangrijk te zorgen dat de energie door ons lichaam kan stromen.

Voor wie is deze workshop?
Voel je je vaak angstig? Denk je vaak negatief? Onzeker? Weinig fysieke energie? Snel stress?… Laat je in deze workshop dan inspireren over hoe je terug jouw chakra’s kan openen, herstel de energie in je lichaam. Ben je gewoon benieuwd wat het verhaal achter de chakra's is? Dan ben je ook zeker welkom!

Wat mag je verwachten van deze avond?
- Maak kennis met de 7 chakra’s
- Ontdek welke chakra bij jou uit balans is
- Chakra meditatie & tips voor thuis
- Hoe open ik mijn chakra’s?
- Gratis e-book om thuis verder te gebruiken
- Genieten van een gezonde snack/thee/water

Prijs? Hoe inschrijven?
Stuur Hélène of Gelukkig Gezond een berichtje om jouw plekje te reserveren. Het totale bedrag kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE35 0018 5725 3037 met vermelding 'REIS DOOR DE CHAKRA'S. Inschrijving is pas definitief als het bedrag overgeschreven is. LET OP! Laat je je deelname in minder dan 48 uur annuleren dan zijn wij genoodzaakt €15 van het totale bedrag in te houden.

Early bird: €28 p.p.
Standaard prijs: €30 p.p.

==> Inclusief E-book met alle info en tips van de avond
==> Inclusief gezonde snack & thee

bottom of page