top of page

Massages met Cacao boter

Holistische en ontspannende massages waarbij de connectie tussen lichaam en geest centraal staat. Op deze manier kan je diep ontspannen, vind je (opnieuw) balans en innerlijke rust.

Kies tussen een intuïtieve massage of een cyclische massage. 

Kom langs voor jouw rust-moment en ervaar het zelf. Mail naar helene@divineonewithin.com om jouw rust-moment vast te leggen. De praktijk bevindt zich in Reningelst (Poperinge). 

Intuïtieve massages

Een intuïtieve massage ziet er telkens anders uit. Misschien masseer ik meer je rug, of je hoofd, of je voeten,... afhankelijk van wat tijdens de intake naar boven kwam. Ik tune in op wat er op dat moment aanwezig is voor jou. Tijdens de nabespreking krijg je steeds een kopje warme thee en mag je een orakelkaart trekken.

IMG_1216.jpg

01

Cacao Lover

Tijdens de Cacao Lover geniet je van een lichaamsmassage van 60'. Vooraf vindt er een intake plaats waarin je ruimte krijgt om te delen indien je dit wenst. Dan stem ik hierop de massage af en ga ook intïutief aan de slag. We sluiten af met een nabespreking, warme kop thee en het trekken van enkele orakelkaarten.

 

>> totale duur 2 uur (waarvan 60' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacaoboter

>> investering in jezelf 85 helende euro’s  

02

Cacao Lover Deluxe

De Cacao Lover, maar dan extra lang. Geniet hier van een ontspannende massage van 80'. Ook hier is er ruimte voor een intake en nabespreking.

 

>> totale duur 2,5 uur (waarvan 80' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacao boter

>> energie uitwisseling 100 helende euro’s

 

IMG_1726.jpg
IMG_7437_edited.png

03

Cacao Beleving

Kies deze mini dag retraite voor jezelf met een volledig Cacao Ritueel, gevolgd door een intuïtieve massage van 60'. Het Cacao Ritueel is ook afgestemd op jou: ademhaling, meditatie, soundhealing,... waar jij op dat moment het meeste nood aan hebt. Er is ook voldoende ruimte voor de intake en nabespreking.

 

>> totale duur 4 uur (waarvan 60' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacao boter

>> thee, water en versnapering aanwezig

>> energie uitwisseling 140 helende euro’s

Cyclische massages

Deze 4 behandelingen zijn geïnspireerd door en gebaseerd op de 4 innerlijke seizoenen van de vrouw. Je kan je behandeling kiezen naargelang waar jij je bevindt in je cyclus, of kiest gewoon wat jou het meeste aanspreekt. 

IMG_2254.jpg

01

Wise Winter Woman

Vanaf de eerste dag van je menstruatie begint een nieuwe cyclus. Omdat we tijdens deze tijd extra zacht voor onszelf mogen zijn, bestaat deze behandeling uit:

 

– verwarmend voetbad met lavendel, kamille en geranium

– massage van de rug, nek, schouders, armen, handen en voeten

– aromatherapie: salie + de “yin” blend van geurworkje met lavendel, kamille en geranium. Geranium en Salie omarmen de natuurlijke cycli van vrouwen.

– moxa om de baarmoeder op te warmen 

 

>> totale duur 2 uur (waarvan 60' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacaoboter

>> energie uitwisseling 90 helende euro’s  

02

Spring Maiden

Tijdens onze innerlijke lente, oftewel folliculaire fase, produceert ons lichaam opnieuw meer oestrogeen. We beginnen ons opnieuw meer energiek en extravert te voelen. Pas op dat je tijdens deze fase niet te veel “ja” zegt op uitnodigingen die vallen tijdens je innerlijke herfst of winter… want dan zal je waarschijnlijk wat meer willen coconnen. Maar voor nu mag je tijdens je innerlijke lente volop genieten! Dat kan met de “Spring Maiden” massage:

 

– ontspannende massage van rug, nek, schouders, armen en handen 

– aromatherapie: geranium en salie voor hormonale balans

 

>> totale duur 1,5 uur (waarvan 60' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacao boter

>> energie uitwisseling 85 helende euro’s

IMG_4052.jpg
IMG_0382.jpg

03

Summer Goddess

Tijdens onze zomer, of ovulatie, voelen we ons energiek, actief en hebben we vaak het gevoel de wereld aan te kunnen. We maken optimaal van deze energie gebruik! Hier kan je kiezen voor de verkwikkende ‘Summer Goddess’ massage:

 

– gelaatsmassage met gua sha

– massage armen en handen

– aromatherapie: yang blend van geurwolkje met pepermunt, citroen en rozemarijn; een ideale metgezel om je vitaliteit te verhogen.

 

>> totale duur 1,5 uur (waarvan 60' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacao boter

>> energie uitwisseling 80 helende euro’s

04

Autumn Priestess

What goes up, must come down. Je kent het waarschijnlijk wel… de luteale fase. Vaak ontzien we deze fase, maar er schuilt zoveel wijsheid in! In de volksmond spreekt men hier van PMS symptomen – wat voor mij eigenlijk signalen van ons lichaam zijn. Signalen die aangeven dat we onszelf wat verwaarloosd hebben: hoofdpijn (piekeren), rugpijn (te veel doen), pijnlijke schouders (te veel lasten dragen),... Het is de periode die ons nog meer uitnodigt om naar onze intuïtie te mogen luisteren. 

 

De “Autumn Priestess” is daarom dé behandeling met extra verzorging! 

 

– verwarmend voetbadje met lavendel, ylang-ylang en bergamot om je emoties tot rust te brengen

– volledige lichaamsmassage: rug, nek, schouders, armen, handen, gelaat, achter- en voorkant benen + voeten

– aromatherapie: lavendel, ylang-ylang en bergamot

 

>> totale duur 2,5 uur (waarvan 70' massage)

>> met kwalitatieve ceremoniële cacao boter

>> energie uitwisseling 95 helende euro’s 

IMG_2165.jpg
IMG_1216.jpg

Seizoenspakket

Wil je jezelf een prachtig cadeau geven? Wil je opnieuw leren leven via je cyclus? Wil je meer hormonale balans ervaren? Kies dan voor dit seizoenspakket:

 

Leg jezelf extra in de watten. Ga bewust(er) om met elk seizoen van je cyclus. Je komt wekelijks langs tijdens elk seizoen. Idealiter beginnen met spring en eindigen met winter. 

>> Krijg 10% korting op de totaalprijs:

>> 315 helende euro’s ipv 350

Massage met Cacao Ritueel?

Wil je alles in 1 behandeling ervaren? Kies dan voor deze mini retraite dag voor jezelf. Een moment helemaal voor jou, waarop je mag landen, zakken en diep ontspannen!

 

– Cacao Ritueel aangepast aan jouw noden op dat moment: meditatie, ademhaling, visualisatie, drummen, sound healing,... je mag ook zelf je cacao bereiden. Ik leg je alles uit en je wordt doorheen alles begeleid

– gevolgd door een intuïtieve massage van rug, nek, schouders, armen, handen en gelaat

 

>> totale duur 4 uur

>> energie uitwisseling 140 helende euro’s

Liever enkel een Cacao Ritueel? Je vindt hier meer info.

Q&A

Wat als je geen cyclus hebt? 

Dan ben je natuurlijk nog steeds meer dan welkom. Je kan intunen via de cyclus van de maan, of gewoon zelf aanvoelen waar jij het meeste nood aan hebt.

Ik heb geen regelmatige cyclus, hoe kies ik dan mijn behandeling?

Je kan kiezen voor de behandeling die het meest nauw ligt met jouw cyclus. Het is zeker niet erg als dat er net buiten valt.

Ik kom liefst langs voor een massage zonder rekening te houden met mijn cyclus, kan dat?

Natuurlijk! Kies gerust welke behandeling jou het meeste aanspreekt. Mijn intentie met dit nieuwe aanbod is evenzeer om bewustwording te creëren over de verschillende seizoenen van de vrouw, zodat elke vrouw kan leren leven via haar innerlijke seizoenen; of ze nu een cyclus heeft of niet. 

Kan ik nog steeds online Healing Spaces mee volgen?

Ja, dat kan zeker. Er worden maandelijks online Healing Spaces georganiseerd. Volg @divineonewithin en @thehealingspaces op instagram om op te hoogte te blijven of abonneer je voor de nieuwsbrief. 

bottom of page