top of page
IMG_2262.jpg

Road to Rest

In 5 weken naar meer authentieke rust. Ik echt geloof dat wanneer je baadt in die authentieke rust alles veel beter stroomt. Want dan ken je jezelf door en door én (h)erken je jouw nood aan rust. Dan leer je de taal van jouw lichaam te spreken. 

 

Dit is voor wie het beu is om steeds tegen dezelfde struikelblokken aan te lopen, de rush van de rat race wil verlaten, schuldgevoel ervaart tijdens het rusten, (opnieuw) wil stromen van de levensenergie en opnieuw een diepe vertrouwensband met zichzelf wil opbouwen.

Na een succesvolle eerste editie...

lanceer ik Road to Rest opnieuw in een nieuw jasje! We komen nu wekelijks samen via Zoom voor een informatieve webinar waarin ik jou meer uitleg geef over: stress, burnout, zenuwstelsel-regulatie, nervus vagus, cacao, authentieke rust,... En indien je mij kent... dan weet je dat elk thema samenkomt met een mooi en praktisch uitgewerkt werkboek. Daarnaast zijn er maar liefst 4 online Healing Spaces, speciaal voor Road to Rest! En...

Road to Rest.jpg
IMG_4251.jpg

Deze keer met ceremoniële cacao!

IMG_6898_edited.png

Je ontvangt een box t.w.v. 100 euro

- 500 gram ceremoniële cacao van hoge kwaliteit

- portie cacaoboter van hoge kwaliteit

- inner season cards van Free Mind Free Soul

- handgebonden smudge stick met planten van Belgische bodem van Free Mind Free Soul

- handgemaakt keramieken schaal van Free Mind Free Soul

- inclusief verzendingskosten

Samen naar een uitgerust en veerkrachtig zenuwstelsel

De weg naar authentieke rust

Na deze 5 weken heb jij tastbare stappen gezet richting meer authentieke rust.

Hoe gaan we hiermee aan de slag? 

Er zijn 5 waardevolle webinars, 4 ontspannende Healing Spaces én alles wordt ondersteund met behulp van ceremoniële cacao. Elke webinar start om 20u en duurt ongeveer een uur. Elke Healing Space start om 19u30 en duurt 90-120 minuten.

 

 Hieronder vind je de data en thema's terug:

Healing Spaces

11/11

Openingscirkel & Rust in jezelf

Tijdens deze eerste Healing Space verbinden we samen in de mooie groep. Je krijgt de ruimte om ook jezelf eens voor te stellen en jouw verhaal te delen (indien je dit wenst). Het is zo mooi om als groep te mogen verbinden, ook al is dit online; er zit zo veel waarde, magie en potentieel in. Verbinden met gelijkgestemden is zo'n belangrijk onderdeel op deze reis naar authentieke rust; dat zal je tijdens deze sessie ervaren.  Ik begeleid je ook tijdens deze Healing Space om terug te mogen keren naar dat plekje in jezelf waar die rust zich bevindt.

29/11

Zelf Liefde Ritueel

Hiervoor krijg je een portie cacao boter op te post. Ik begeleid je doorheen een zacht en liefdevol ritueel met de cacao boter. Hierbij gaan we aan de slag met zelfmassage. Misschien een volledig nieuwe manier om met jezelf te verbinden? Of een kans om op een nieuwe/nog diepere manier met Mama Cacao te verbinden? Deze sessie is heel ontspannend, voedend en verzachtend voor je ziel.

5/12

Je grenzen zetten

Ook dat hoort bij authentieke rust. Tijdens deze Healing Space gaan we doorheen een healing sessie waarin ik jullie begeleid met zowel reiki energie als een meditatie om op dieper, energetisch niveau door te werken.

12/12

Blijvend vertoeven in rust & Sluitingscirkel

Hoe zorg je er nu voor dat je die rust van afgelopen weken integreert in je leven? Dat gaan we tijdens deze sessie doen. Het is ook heel belangrijk om, na het openen van een energetische ruimte, het ook mooi af te sluiten.

Webinars

14/11

Patronen onder de loep

We nemen jouw huidige (rust)patronen even onder de loep. Hoe ziet rust er nu uit voor jou? Wat laadt je eigenlijk niet op? Door wat zou je het kunnen veranderen? Waar voel je die weerstand? Hoe uit zich dat? Hoe ga jij om met stress? Hoe uit stress zich in jouw leven? We gaan ook aan de slag met een dagelijkse oefening die je tijdens de week verder kan integreren.

16/11

Wat rust écht is

Is het rusten, of is het jezelf verdoven? Is het rusten, of is het toch weglopen van iets? Hoe komt het dat wij dit als mens doen? Van waar komen die gewoontes? We gaan nader onderzoeken wat stress nu juist is: goed of slecht? Of misschien ergens ertussen in? Hoe ga jij om met stress in je dagelijkse leven?

 

Hier gaan we ook aan de slag met cycle synching, leven volgens de maan en leven volgens jouw eigen cyclus. Hiervoor ontvang je in de box "inner season cards" van Verena van Free Mind Free Soul.

28/11

Kritiek op rust

Welke kritiek van anderen krijg je vaak te horen? Welke kritiek heb je op jezelf? We gaan ook dit visueel verder analyseren. Welke patronen herken je van je ouders? Welke tegenpolen zijn er? Welke wil je loslaten? Wat is de functienu van stress in jouw leven? Wat heeft perfectionisme hiermee te maken?

7/12

Jezelf alles gunnen

Hoeveel gun jij jezelf? Van waar komt dit? We gaan ook je gedachten analyseren aan de hand van een meditatief moment: welke positieve en negatieve gedachten komen er? Zo kan je ook eens duidelijk voor je zien, hoe jouw gedachten eruit zien. Wat heeft zelfsabotage hiermee te maken?

9/12

Patronen doorbreken

Je mag nieuwe patronen creëeren. Hoe ziet jouw ideale dag eruit? Welke nieuwe patronen wil je in je leven, die ervoor zorgen dat je zenuwstelsel kan ontspannen? Hier krijg je o.a. ook oefeningen mee om je zenuwstelsel beter te leren kennen.

 

Hier deel ik ook nog wat extra informatie over Cacao als ritueel en hoe je haar kan inzetten in jouw zelfzorg rituelen.

IMG_2361 3.jpg

Voel je de intuïtieve roeping?

Reviews vorige editie

De sessies zitten heel goed in elkaar! Hélène brengt dit op een warme en liefdevolle manier. Ze gaf me waardevolle inzichten en tips mee die ik tot op vandaag nog steeds meedraag en hanteer. We eindigden met een prachtige meditatie waar ik volledig tot rust mocht komen. Road to rest is een echte aanrader. Ik gun het iedereen 🤍 Dankjewel, Hélène!

IMG_1123.jpg

Voel je het kriebelen, maar...

twijfel je of het iets voor jou kan zijn?

Je kan een gratis 15 min zoomcall met mij inboeken. Dan kun je al je vragen stellen.

Of je kan de gratis webinar en/of meditatie volgen via onderstaande link:

bottom of page