top of page

01

17 augustus 2022Al-eenOp een stormachtige avond kwam de Cacao Coven voor het eerst samen. De magische bijeenkomst zou zich normaal afgespeeld hebben in de natuur, maar Moeder Natuur had een ander idee. De vochtigheid in de lucht droeg een zekere sfeer met zich mee. Het was een sfeer van mysterie, magie en kracht. En laat dat nu ook net de thema’s van de avond zijn: in je kracht staan als vrouw/heks/oermoeder.We toverden de kaarsen tevoorschijn, schonken onze kopjes vol met goddelijke cacao en keerden nog dieper naar binnen. We lieten ons leiden door het huidige moment, we lieten ons meevaren, dragen.


Al snel bleek dat de groep een verbondenheid met zich meedroeg. Herkenbare verhalen, mededogen en een luisterend oor waren enkele van de zaken die we mochten waarnemen.


Eenzaamheid kwam ook aan bod. Je alleen voelen, niet begrepen door de buitenwereld, in een veilige cocon die je zelf hebt gecreëerd vertoeven.


Het was Sabine die ons toen wat moois vertelde: “Het woord alleen is tegenstrijdig. Je hebt “al” en “een”. Wanneer we dit apart bekijken, klinkt het als het ware als: je bent al één.”


We waren allemaal zo ontroerd. We voelden de waarheid van dit woord tot in het diepste van onze kern. Het voelde alsof puzzelstukjes waarvan we dachten dat ze verloren waren, eindelijk terug op hun plek mochten komen.


Wanneer jij je de volgende keer eenzaam of alleen voelt, herinner dan dit verhaal en zeg tegen jezelf: ik ben al-één.


Ook al voelt het soms niet zo; je bent al één, wij zijn allemaal één. Het is net in dit besef dat we ontdekken dat verbondenheid zo cruciaal is. Vanuit een diepe, oprechte en authentieke verbondenheid met jezelf, kun je zoveel moois creëren. Vanuit een diepe, oprechte en authentieke verbondenheid met anderen besef je wat er écht toe doet in het leven.


Dank je wel, lieve dames, voor jullie aanwezigheid tijdens de eerste editie van de Cacao Coven. Het heeft mijn hart verwarmd waardoor alle twijfels mochten smelten. Het deed me beseffen wie ik ben, wat mijn zielemissie is en waarom ik doe wat ik doe.


Ik voel me zeker niet meer alleen, maar al-één.


Dank je wel, Spirit of Cacao, voor jouw guidance tijdens deze magische bijeenkomst. Dank je wel dat je telkens opnieuw mijn hart laat stralen. Dank je wel dat ik met jou mag werken, want dit is het meest magische wat ik ooit heb mogen meemaken. Dank je wel dat ik jou mag delen, dank je wel dat je deel uitmaakt van mijn leven. Dank je wel aan alles en iedereen die het mogelijk maakt om te genieten van deze goddelijke drank. Dank je wel aan alle aanwezigheden tijdens de ceremonie, we hebben jullie zeker en vast gevoeld.Liefs,34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page