top of page

Er zijn wat knopen doorgehakt...

Het was een intense, spannende maar ook bevrijdende zoektocht.


Al enkele tijd voelde ik dat er iets niet volledig juist zat. Ik vond het moeilijk om mijn vinger erop te plaatsen. Dus ik liet het even zijn… wat ik dus echt kéi moeilijk vind hé! Geduld, geduld...


Even in alle eerlijkheid een stukje van mijn proces afgelopen weken/maanden:


Door een situatie van afgelopen september voelde mijn relatie met cacao niet meer helemaal hetzelfde aan. En dit frustreerde mij zo enorm hard. Ik wilde mijn kracht niet weggeven aan een situatie waar ik geen controle over had. Ik kon niet anders dan in overgave gaan. Telkens wanneer ik cacao dronk, had ik enorm last van misselijkheid en een te lage bloeddruk. Ik durfde enige tijd geen cacao meer te drinken. En toen dacht ik; een cacao facilitator die zelf geen cacao drinkt? Dat kan toch niet… wat zullen mensen denken? Dat is precies een yoga docente die zelf geen yoga doet elke dag?!Je raadt het al: mijn hoofd draaide overuren. Helaas wordt dat niet aan dubbel tarief betaald.